کفش طبی ارتوپدی برای انواع ناهنجای های پا: فواید و هزینه کفش طبی

  1. خانه
  2. کفش و کفی طبی
  3. کفش طبی ارتوپدی برای انواع ناهنجای های پا: فواید و هزینه کفش طبی

کفش طبی ارتوپدی برای انواع ناهنجای های پا

کفش‌های طبی ارتوپدی محصولاتی هستند که با ویژگی‌ها و ساختار خاصی تولید می‌شوند تا از مکانیک و ساختار پا حمایت کنند. این کفش‌ها معمولاً شامل یک لایه میانی و روکش بیرونی سفت و خوب، قسمت پاشنه محکم و کفی قابل جا به جایی برای جای دادن لوازم ارتوپدی خاص در داخل آن می‌باشند. آن‌ها در انواع و عرض ها و شکل‌های مختلفی وجود دارند تا انواع مختلف پا را در خود جای دهند.

اصلاحات مربوط به کفش طبی ارتوپدی می‌تواند در انواع مختلف کفش‌ها اعمال شود، از جمله کفش‌های کاری، پیاده روی، دویدن، مجلسی یا صندل. این کفش‌ها ممکن است با ارتتیک سفارشی پای شما ترکیب شوند. اما همواره توصیه می‌شود که با یک متخصص ارتوپدی یا متخصص پا مشورت کنید تا ببینید آیا کفش یا اصلاح کفشی برای پای شما مناسب است یا خیر.

لوازم ارتوپدی سفارشی، کفش‌های ارتوپدی و کفش‌های ارتوپدی سفارشی در صورت نیاز پزشکی و در صورت نیاز به پزشک و معالجه وضعیت پزشکی تشخیص داده شده، تحت برنامه مزایای سلامت شما قرار می‌گیرند. ارتتیک‌های سفارشی تجویز شده و ساخته شده، کفش ارتوپدی و کفش‌های سفارشی می‌توانند درد کمر و پا  را کاهش دهند و به شما در راحتی و پشتیبانی بیشتر کمک نمایند. کفش ارتوپدی شما باید به عنوان یک درمان پزشکی لازم برای یک شرایط پزشکی واجد شرایط تجویز شود و شما باید برای دریافت تشخیص و تجویز خود اقدام کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت با شماره تلفن‌های ۰۲۱۸۸۸۹۸۴۴۴ تماس حاصل فرمایید.

انواع کفش های طبی


انواع کفش های طبی

نمونه‌هایی از کفش های طبی ارتوپدی:

  • کفش طبی پاشنه تا انگشت: این کفش طبی باعث تصحیح و کمک به حرکات پا در هنگام راه رفتن می‌شود و به پیش رانش پا در هنگام بالا بردن پنجه پا کمک می‌کند. این کفش اصلاحی به بازیابی و اصلاحات مورد نیاز برای حرکت از دست رفته در مفصل مچ پا کمک می‌کند و برای بیماران مبتلا به آرتروز مچ پا و افرادی که تحت عمل جراحی فیوژن مچ پا قرار دارند ، مفید خواهد بود.
  • کفش طبی جلوی پا: این کفش با اصلاح حرکات و نواقص مرتبط با قسمت جلویی پا، به کاهش فشار و ضربه ناشی از بلند کردن پنجه در هنگام دویدن یا راه رفتن کمک می‌کند. این کفش طبی برای بیمارانی که دارای ورم مفاصل انگشتان بزرگ ناشی از آرتروز مانند هالوکس لیمیتوس، هالوکس ریگیدوس، و بیمارانی که دارای فیوز پا هستند، و تحت عمل جراحی بونیون قرار گرفته‌اند یا دارای زخم‌های پا هستند، بسیار مفید است.
  • کفش کشی: یک کفش طبی ساده که در آن مواد کفش در مناطقی که برجستگی استخوانی وجود دارد که در برابر آن به کفش مالیده می‌شود، حالت کش مانند دارد. یک گیره توپ و سوکت فلزی در منطقه مورد نیاز برای کشش قرار داده شده است و به طور کلی یک روز یا بیشتر در آن باقی مانده است. این کفش برای بیماران مبتلا به ناهنجاری، بنیونیت و انگشت چکشی مفید است تا به کاهش فشار وارد شده به مفاصل کمک کند.
  • جسم بالونی: این کفش طبی شبیه به کفش کشی است که برای کاهش نقاط فشار استفاده می‌شود. برای رفع فشار موجود در مناطق خاص، یک سوراخ در کفش بر روی برجستگی استخوانی بریده می‌شود و یک پارچه نرم روی سوراخ چسبانده می‌شود.
  • کفش طبی دریچه دار: در این نوع کفش های طبی موادی مانند بندهای ولکرو یا سگک‌هایی در قسمت بالای کفش اضافه می‌کنند تا افراد راحت تر بتوانند پای خود را در داخل کفش قرار دهند. به عنوان مثال، برای کمک به افراد دارای ناتوانی جسمی، اختلال در بینایی و مشکلات تحرک، که ممکن است پوشیدن کفش برای آن‌ها دشوار باشد، این کفش‌های طبی می‌توانند گزینه مناسب تری باشند.
  • کفش طبی با پاشنه اصلاح شده: این نوع کفش‌ها، به جای پاشنه معمولی دارای یک نوع پاشنه خاص هستند که در آن، قسمت پاشنه و کف کفش برداشته شده و با یک ماده فشرده شده و نرم تر جایگزین می‌شود. این کفش طبی می‌تواند به مبتلایان به مشکلات پاشنه پا، فاشیای پلانتار یا کمردرد کمک کند و همچنین می‌تواند به افرادی که درد مفاصل دارند نیز کمک کند.
  • بالابر یا بالا برنده بیرونی کفش: این کفش طبی برای بیمارانی که تفاوت طول ساختاری پا دارند در جایی که یک پا طولانی تر یا کوتاه تر از پای دیگر باشد استفاده می‌شود. مواد اضافی در پای کوتاه تر به قسمت بیرونی کفش اضافه می‌شود. این کار می‌تواند برای افراد مبتلا به اسکولیوز، درد پا، کمر، لگن و یا شانه مفید باشد.
  • پد حائل میانی یا جانبی: این ابزار ارتوپدی یک کفش طبی خارجی است که با افزودن مواد متراکم تر در کنار کفش، به منظور پشتیبانی و کنترل اضافی طراحی شده است. پدهای فشار دهی میانی می‌توانند در درمان اختلالات مرتبط با بیماری هایی مانند تاندونیت خلفی تیبیالیس و فاشیلیت پلانتار کمک کنند. پد های حائل جانبی می‌توانند به درمان اختلالات مرتبط با کمر مانند تاندونوپاتی‌های پرونئال، بیماری‌های شارکو ماری و بی ثباتی مچ پا کمک کنند، و همچنین می‌تواند به افراد مستعد ابتلا به اختلالات مچ پا معکوس کمک کند.
  • گوه‌ها یا پست های میانی یا جانبی: این ابزار ارتوپدیک نیز در قسمت بیرونی کفش استفاده می‌شوند که در آن گوه‌های متراکم فقط به کف و پاشنه کفش اضافه می‌شود. این کار شبیه به پدهای حائل است، که در آن گوه‌های میانی می‌توانند به اختلالات مربوط به کف پا کمک کنند و گوه‌های جانبی می‌توانند به اختلالات مربوط به کمری کمک کنند.

اگر به فکر استفاده از کفش طبی ارتوپدی هستید، باید به ملاقات یک پزشک متخصص پا یا متخصص ارتوپدی بروید تا مطمئن شوید این نوع کفشی که می‌خواهید استفاده کنید قادر است مشکل شما را برطرف نماید یا خیر.

۷ مزایای استفاده از کفش طبی ارتوپدی 


مزایای استفاده از کفش طبی ارتوپدی

چندی پیش، کفش های طبی ارتوپدی از نظر ظاهری، جذابیت کمی برای افراد داشتند. با این حال، این کفش‌ها هنوز هم مزایای ارزشمند بسیاری را برای فرد استفاده کننده ارائه می‌دهند. امروزه می‌توانید کفش های طبی ارتوپدی را در سبک‌های شیک پیدا کنید. در نتیجه هیچ بهانه‌ای برای استفاده نکردن این کفش‌ها ندارید!

۷ مزیت پای سالم در کفش طبی ارتوپدی برای شما به شرح زیر است:

کفش طبی ارتوپدی پشتیبانی عالی برای پای شما ایجاد می‌نماید 

این کفش‌ها نه تنها برای تهیه قوس مناسب در پاهای شما طراحی شده‌اند، بلکه کفش های طبی ارتوپدی پاشنه‌های شما را نیز می‌پوشانند و می‌توانند به اصلاح مجدد پا کمک کنند. بدون این پشتیبانی و هماهنگی مناسب، ممکن است بیماری‌ها و مشکلات دردناک و ناامید کننده‌ای مانند فاسیت کف پا و سایر مشکلات کف پا ایجاد شود.

درد پا با پوشیدن کفش های طبی ارتوپدی کاهش می‌یابد 

در طول یک روز معمولی، یک فرد میان ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ قدم را به طور متوسط بر می‌دارد. اگر از کفش‌های مناسب استفاده نشود، این مقدار از قدم زدن می‌تواند به پاها آسیب برساند.

کفش‌های طبی ارتوپدی، فضای مورد نیاز برای حرکت راحت انگشتان پا را فراهم می‌کنند و اغلب اندازه‌ها و عرض‌هایی دارند که در کفش‌های معمولی یافت نمی‌شوند. این کفش‌ها از ساییدگی پاها جلوگیری کرده و پاشنه‌هایی ندارند که ممکن است پاها را به وضعیت‌های ناراحت کننده سوق دهد.

پوشیدن کفش طبی ارتوپدی می‌تواند جریان خون را افزایش دهد 

پوشیدن کفش‌های طبی ارتوپدی می‌تواند جریان خون را افزایش دهد و برای افرادی که از درد عصب دیابتی رنج می‌برند، این کفش‌ها می‌توانند انتخاب بسیار مناسبی باشند. برای افرادی که از نوروپاتی دیابتی رنج می‌برند، استفاده از کفش‌هایی با راحتی و پشتیبانی قوسی مناسب بسیار اهمیت دارد.

از آنجا که نوروپاتی دیابتی می‌تواند توانایی یک فرد را در ناحیه پا کاهش دهد، آسیب‌های پا ممکن است به راحتی تشخیص داده نشود. همچنین، این بیماری می‌تواند گردش خون در پاها را کاهش دهد. استفاده از کفش‌های ارتوپدی می‌تواند به حرکت و عملکرد سالم پا کمک کرده و از از دست دادن پاها در افراد دیابتی جلوگیری کند.

کفش ارتوپدی هزینه ای کمتر از عمل جراحی پا دارد 

مراقبت نکردن از پاهای شما به احتمال زیاد، حتی اگر در پیری باشد، عوارضی را برای شما به همراه خواهد داشت. پوشیدن کفش های طبی ارتوپدی در هنگام درد پا یا سایر مشکلات پا می‌تواند از نیاز به جراحی پر هزینه در آینده جلوگیری کند. شما می‌توانید این نوع کفش‌ها را به عنوان یک ابزار پیشگیری کننده در نظر بگیرید.

مشکلات پا را می‌توان با کفش‌های طبی ارتوپدی برطرف نمود 

کفش‌های طبی ارتوپدی می‌توانند به شرایط به خصوص پا کمک کنند و به حفظ قوس پا کمک کرده و راه حلی برای مشکلات پا که پیش رو دارید باشند. اغلب، مشکلات پا به خاطر پوشیدن کفش‌های اشتباه رخ می‌دهند.

کفش طبی ارتوپدی تحرکی برابر برای برخی از افراد فراهم می‌نماید 

درد مزمن پا و مسائلی مانند صافی پا، فاسیت پلانتار، برآمدگی، همبرتو و خار پاشنه نه تنها باعث کندی افراد می‌شوند بلکه می‌توانند مانعی برای تحرک افراد و عدم توانایی راه رفتن باشند. کفش‌های طبی ارتوپدی با ایجاد شرایط مناسب برای افراد، می‌توانند به بیماران کمک کنند تا تحرک خود را بازگردانند.

کفش طبی ارتوپدی به سادگی برای پای شما مناسب است 

کفش‌های طبی ارتوپدی به سادگی برای پای شما مناسب هستند و باعث می‌شوند پاهای شما احساس خوبی داشته باشند. این کفش‌ها نه تنها به شما کمک می‌کنند تا از آسیب دیدگی‌ها جلوگیری کنید، بلکه در آینده از خودتان تشکر می‌کنید که یک انتخاب هوشمندانه برای سرمایه گذاری در یک جفت کفش انجام داده‌اید!

هزینه کفش ارتوپدی چقدر است؟


هزینه کفش ارتوپدی چقدر است

کفش های طبی ارتوپدی به دلیل ویژگی‌های خاص، قیمت بسیار بالاتری نسبت به کفش های معمولی دارند. برای تعیین اینکه آیا استفاده از کفش ارتوپدی برای شما لازم است یا خیر، با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
مشاوره رایگان پروتزمشاوره رایگان تلفن نوبت دهی کلینیک